Hogy van angolul az hogy "Flegma"?
Figyelt kérdés
Gyorsan kéne nagyon.2018. márc. 23. 22:15
1/5 anonim válasza:
"flegma angolul" google első találat. "Gyorsan kéne nagyon" ehhez képest sikerült regisztrálni GYK-ra és kiírni egy ilyen kérdést, mikor 2 szó beütésével megkaptad volna azonnal a választ.
3/5 A kérdező kommentje:
Kösz :D
Ja és első, nem most regisztráltam, kb 1 éve felvagyok regisztrálva amúgy xD és hiába írtam be, hülyeséget adott ki. Pl. "Köptető", ez egyáltalan nem a flegma jelentése.. de mind1, lényegtelen.
2: hiába írom be googléra a phlegmatic-ot, teljesen mást ad ki.. gondoltam rá hogy úgy van angolul de mivel teljesen másokat adott ki szóval..
2018. márc. 24. 12:51
4/5 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy hogy csinálod, hogy neked a google nem azt adja ki, nekem azt. [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Mind1, édes mindegy máár. :D már megvan:) azért köszi szépen🤗
2018. márc. 25. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!