Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Magyarországon az olasz vagy...

Magyarországon az olasz vagy a francia az értékesebb idegen nyelv?

Figyelt kérdés
2018. máj. 9. 13:10
 1/10 A kérdező kommentje:
Értékes alatt azt értem, hogy melyik a keresettebb a munkaerőpiacon.
2018. máj. 9. 13:11
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Sztem a francia
2018. máj. 9. 14:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az olasz. Közelebb van és a diplomácia is szorosabb velük, mint a franciákkal
2018. máj. 9. 14:28
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem a francia, mert az EU-n belül fontos nyelvnek számít. Az olasz nem tudom, mitől lenne értékes, max. az idegenforgalom miatt.
2018. máj. 9. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:
27%
Diplomácia angol utáni második nyelve a francia. Olasz legfeljebb művészetekben fontos.
2018. máj. 9. 20:00
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
4, És az nem elég? Szerinted hányak dolgoznak a turizmusban/vendéglátásban és hányan felelősek az EU-val való kapcsolattartásért és a beruházások végrehajtásáért? Amúgy a francia 2. hivatalos nyelv még a Brexittel együtt is... Tudod ki használja
2018. máj. 9. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:
60%

És a vendéglátásban nem fontos a francia?

2018. máj. 9. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:
60%

"És az nem elég? Szerinted hányak dolgoznak a turizmusban/vendéglátásban és hányan felelősek az EU-val való kapcsolattartásért és a beruházások végrehajtásáért?"

Őszintén? Lövésem sincs. De nem hiszem, hogy annyian, mint ahányan divatból olaszul tanulnak. Azt viszont tudom, hogy a német baromi fontos nyelv, csak valahogy kevesen akarják megtanulni :D

2018. máj. 11. 09:31
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
7, Kevésbé, mint az olasz
2018. máj. 11. 09:57
 10/10 anonim ***** válasza:
75%

#8 bocs németül is csak divatból tanulnak itthon, mivel innen mindenki németbe megy dolgozni... Európa nyugati országaiban nem annyira tanult nyelv a német

"language knowlegde in europe"

javaslom megtekinteni

Kérdezőnek a válaszom: egyaránt keresett nyelv mindkettő, csak attól függ milyen szakmában.

2018. máj. 12. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!