Hogyan fejezzük ki más szóval azt, hogyha valaki az ágyban nyűglődik, forgolódik?
Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 23:46
3/7 A kérdező kommentje:
#1-es kösz, bár nem tudom miért az angolra asszociáltál. :D
2017. dec. 17. 01:54
4/7 A kérdező kommentje:
Egyébként még a 18:53-asnak: Egyszerűbb a vonaglik szinonimáira keresni, mint fordítva a vonaglikot megtalálni.
Mellesleg a Gyk. nem az interneten van?! nem is tudtam! :D
2017. dec. 17. 01:57
5/7 anonim válasza:
#1 vagyok. Utana mar rajottem. Talan azert, mert inkabb angol forditasi kerest latok Itt legtobbszor?
A vonaglik szo nem jo ide. Azt allva csinaljuk, akaratunk ellenere, vagy masik jelentese, mikor nem akarunk valamit megcsinalni, huzodozunk tole.
7/7 anonim válasza:
Nekem tuti. Ha olvasnam a mondatodat a vonaglikkal, biztos, hogy nem egy valakire gondolnek, aki hanykolodik az agyban, mert nem tud elaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!