1/9 anonim válasza:
igen, de ha kínába tervezed a jövődet akkor talán érdemesebb a kínait választani
2/9 anonim válasza:
Igen,érdemes egyre többen választják második nyelvként.
Én is így tettem és egyáltalán nem bántam meg. :)
5/9 anonim válasza:
A portugál is szép!
Multiknál nagy előny bármilyen nyelvismeret, az egzotikusabb meg pláne.
6/9 Anonime AJ válasza:
Attól függ hogy tudod-e majd használni. Mert ha megtanulod de nem használod ellég könnyen el tud kopni...
De ha szereted, csináljad. Azt mondják hogy annyi ember vagy ahány nyelven beszélsz.
7/9 Bo33 válasza:
Szerintem érdemes. Sok helyen beszélik, és nem is különösebben nehéz. (bár én csak két éve tanulom)
8/9 CFB válasza:
Ha Amerikába költözöl, nagyon is. Ott leginkább azt tanulják második nyelvnek (már akik tanulnak)
9/9 Kaszta válasza:
Attól függ hogy hol akarsz élni a jövőben és mit tervezel. De ha csak azért akarod tanulni mert megtetszett az a nyelv és nem fogod sehol használni akkor nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!