Letudná vki fordítani nekem? Angol
Figyelt kérdés
Hey I'm Adam and i've found you among the friends of Gábor. Just wanted to add you cause you look really cute. would you like to drink a coffee with me? Do you speak any hungarian?2017. okt. 18. 00:50
1/3 slash1xhun válasza:
Vagy meleg a gyerek(ha fiu/ferfi vagy), vagy kamu profilos scam. A lenyeg roviden, Gabor a kozos ismerosotok es ott talalt rad es afelol erdeklodik hogy, meginnal-e vele egy kavet es beszelsz-e magyarul(wtf?). Ja, meg cuki vagy szerinte. :D
2/3 anonim válasza:
Szia, Adam vagyok és Gábor barátai között találtam rád. Azért "vettelek fel"(szó szerint: adtalak hozzá..
"a vmihez") (gondolod facebook) mert nagyon cukin nézel ki. Lenne kedved meginni velem egy kávét? Beszélsz (valamennyit(?)) magyarul?
Remélem érthető. megpróbáltam minél jobban szó szerint fordítani. :D
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. okt. 18. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!