Hogyan mondanátok angolul, hogy "A szerelem a sírig tart, a tetoválás 6 hónappal tovább"?
Figyelt kérdés
2017. szept. 29. 10:17
1/6 anonim válasza:
Love lasts for a lifetime, but tattoos 6 months longer.
2/6 akarkizoltan56 válasza:
a tetoválás maga a halál
10 évvel rövidebb lesz az életed.
3/6 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszi!
2! Köszi, hogy aggódsz értem, de nem ez volt a kérdés. Amúgy meg már olyat is olvastam, hogy sokkal erősebbé teszi az immunrendszeredet, mert felér egy lórúgással a szervezetnek, és ezután, sokkal erősebben reagál bármilyen fertőzésre. Jah de amúgy meg pont nem érdekel. Inkább éljek 10 évvel rövidebb ideig, úgy hogy elégedett vagyok a testemmel, mint 10 évvel tovább, mint valami tetoválatlan balf4asz.
2017. szept. 29. 12:06
4/6 schwagy válasza:
kérdező, utolsó válaszod remekül jelképezi a mai világot..:)
5/6 A kérdező kommentje:
Miért, annyira jó dolognak tartod a hosszú életet? Nézz már meg egy 80-90 éves embert! A legtöbbjük egy élő roncs, és gyakran, az alapvető tevékenységek ellátása is gondot okoz. Akkor inkább éljek rövidebb ideig boldogan, és önmagammal harmóniában, mint 10 évvel tovább, boldogtalanul, aztán az utolsó éveket végigszenvedve. Lehet, hogy neked hihetetlen, de akinek tetoválása van, annak az örömet okoz, mert kifejezheti önmagát vele, és a testem részének tartom. Csupasznak érezném magam nélküle.
2017. szept. 30. 13:30
6/6 anonim válasza:
Ha van rajtad ruha, nem vagy csupasz. Mit akarsz még elrejteni a testeden kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!