Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan tudnám fejleszteni az...

Hogyan tudnám fejleszteni az angol tudásomat?

Figyelt kérdés

A nyelvtannal vannak problémák és amikor angolul beszélhetek valakivel nagyon oda kell figyelnem,hogy megértsem.

Sok angol videót nézek, angol felirattal, azokat általában simán megértem.

De például ha angolul beszélgetek egy férfival, akinek kicsit mélyebb a hangja es nem hallom ki rendesen a szavakat, akkor már bajban vagyok. A szókincsemmel szerintem nincs gond, de a nyelvtant nagyon kéne gyakorolni valahogy. 5 éve a szóbeli érettségim kitűnő lett, de kitörölhetem vele a valagamat. Egyébként nagyon nagyon szeretem az angolt (imádok nyelvet tanulni), csak nincs és sajnos sok időm.

Van valami tippetek amivel rendesen meg tudok tanulni beszélni is és megérteni is a nyelvet?

2017. szept. 8. 11:17
 1/1 anonim válasza:
100%
Ismerem ezt a szitut, ezt csak úgy lehet kiküszöbölni ha minél többet beszélsz angolokkal. Amikor elkezdtem velük dolgozni ugyanilyen szinten voltam, 3 hónap alatt jutottam el oda, hogy gond nélkül megértettük egymást. Itt már csak annyi kell, hogy megszokd és ráhangolódj az angol beszédre, ilyen kis csiszolást kell végrehajtanod. Vagy itthon keress olyan munkát ahol velük lehetsz vagy utazz ki pár hónapra.
2017. szept. 8. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!