Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Angol nyelvtudásom szeretném...

Angol nyelvtudásom szeretném fejleszteni. Milyen országokat és programokat tudnátok nekem ajánlani?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok. Bárhová elutaznék, érdekelnek akár önkéntes programok is, munkák, suli ( bár ennek hatásosságában még nem vagyok biztos, hogy megéri e az árát, mert ha ott vagy az adott országban és beszélned kell emberekkel, szerintem azzal fejlődsz leginkább). Szóval bármilyen lehetőség felé nyitott vagyok, szerintetek milyen országot lenne érdemes megcéloznom és milyen programon belül, hogy hatékonyan tanuljam a nyelvet? Max 1 éves időintervallumban. Most középszinten beszélek angolul, szeretném magam folyékonyan megértetni.

2017. jún. 13. 18:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Olyan országot, ahol angolul beszélnek az emberek, és van lehetőséged velük társalogni.
2017. jún. 13. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!