Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent az, hogy Undeclared?

Mit jelent az, hogy Undeclared?

Figyelt kérdés
Volt egy ilyen sorozat, csak egy évadja volt, de nagyon jó volt. Egyetemista fiatalokról szólt, nagyrészt abban a szobában játszódott, ahol az 5 öt főszereplő lakott. Hozzánk nem jutott el, szóval nem is volt magyar címe, de nagyjából értettem, elég jó vagyok angolból. Egyedül a címéről nem sikerült a mai napig kiderítenem, hogy mit jelent.
2010. máj. 26. 00:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezek szerint mégsem vagy olyan jó. :D

undeclared: nem bejelentett / be nem jelentett

2010. máj. 26. 00:57
 2/4 A kérdező kommentje:

de mi az, ami be nem jelentett velük kapcsolatban?

egyetemisták, öten laknak egy szobában, 3 fiú, 2 lány persze nem pont egy szoba, csak egy lakrész).

talán a szakjukról van szó, vagy még nem biztos, hogy végig ott fognak tanulni? nem értem.

2010. máj. 26. 01:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem tudom miről szól a sztori, szóval passz, hogy mire utal. Viszont még olyasmit is jelent, hogy valami nincs kijelentve vagy bevallva ilyesmik, mert a declare az a bevallott, be/kijelentett, nyílt és az "un" ugye arra utal, hogy az ellenkezője. Na jó tényleg lövésem sincs, hogy mi lehetne a magyar megfelelője, ami illik a sorozathoz. :D
2010. máj. 26. 06:57
 4/4 anonim ***** válasza:
2010. máj. 26. 08:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!