Hogy mondják angolul, hogy "Leszel a barátom? "?
Figyelt kérdés
Németes vagyok szoval.....
google fordítóban meg annyira nem bízok
2017. aug. 19. 19:07
1/13 anonim válasza:
Would you be my boyfriend/friend?
2/13 anonim válasza:
A boyfriendet akkor írd inkább, ha olyan barátra célzol, aki a párod. A friend meg a rendes barát.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :)
2017. aug. 19. 19:16
4/13 anonim válasza:
Would helyett will-el is kérdezheted.
5/13 anonim válasza:
Wanna be my friend/Would you like to be my friend?
6/13 Vree válasza:
Will you be my friend?
A would kevésbé jó. "Lennél a barátom?" (...ha meg mernélek kérni, ez sokkal félénkebbnek és megkerülőnek hat. Használd azt, amit én mondok, én tudom a tutit.
8/13 anonim válasza:
Érdekes, én meg a "Will you be my boyfriend?"-et használnám. Már csak azért is, mert a "Will you marry me?"-vel szoktak megkérni egy lányt. Egy intim kapcsolatban szerintem semmi szükség would-ozni. :)
9/13 anonim válasza:
Nem pontosította a kérdező, hogy úgy érti-e, mint pasi barát vagy barát barát, ezért nem mondanám egyből intimnek a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!