Ahhoz, hogy Angliában megtudjak élni mennyire kell tudnom angolul?
Figyelt kérdés
2017. aug. 16. 16:43
1/2 anonim válasza:
ha a munkádhoz nem kell dumálnod, tehát nem ügyfeles munka akkor annyira h meg tudd értetni magad
2/2 anonim válasza:
Én voltam kinn dolgozni úgy, hogy nem túl jó az angolom. Írásban elboldogulok, szóban kicsit rosszabb vagyok. Kitudom fejezni magam, inkább az angol anyanyelvűeket értettem meg nehezen. Akinek tanult nyelv az angol, azokat jobban értettem.
Szerencsére ahhoz elegendő volt a tudásom, hogy tudjak a főbérlőmmel beszélgetni, utazni, vásárolni és munkahelyen kommunikálni. Rendesek voltak, tisztában voltak, hogy nem túl jó az angolom, igyekeztek egyszerűen fogalmazni. De nem volt ebből gond. Az tévhit szerintem hogy perfect-nek kell lenni, bár munkakörtől függ, van ahol tényleg tudni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!