Hogyan vélekednek rólunk, magyarokról a külföldiek?
Az angolok, amerikaiak nagy része ha hallott is már rólunk, nem tudja elhelyezni az országot. Valami kelet-európai micsoda.
A lengyeleknél csak néhány napig voltam, nem éreztem semmilyen megkülönböztetést.
Az angolok a térképen sem nagyon tudják elhelyezni MO-t.
Sok olasz és lengyel barátom van, ők csípnek minket.
Olaszországban a felszolgáló kimért és hűvös volt velünk, szerintem azt hitte valami németek vagyunk.
Aztán megszólaltunk magyarul, felkiáltott, hogy "Áááá, Ungherese! Débrécén, Budápeszt :D", és fülig ért a szája és onnantól kezdve sokkal kedvesebb volt velünk.
Oroszok, idősebb NDK-beli németek nagyon szeretnek minket, általában a lengyelek és az olaszok is.
Amin nagyon meglepődtem, az az volt, amikor Albániában jártam és szinte mindenki hallott már rólunk, nagyon kedvesek voltak és mindenki tudta, kicsoda Hunyadi János (Tiranában még utcát is láttam róla elnevezve).
Azt megerősítem, hogy az amerikaiak nagy részének gőze sincs nemhogy Magyarországról, de Európáról se nagyon. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy bajuk lenne velünk, csak szimplán nem érdekli őket a világtérkép.
Itt van egy amrikai első benyomása az országról:
A férfiak zordan néznek ki, a nők dögösek, mindenütt kutyák vannak és mindenki úgy néz, mintha épp most halt volna meg a nagymamája.
"Itt van egy amrikai első benyomása az országról:"
Budapessimism
Mondjuk ők pedig éppen a másik véglet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!