A Spanyol mennyire mondható hasznos nyelvnek?
Könnyűnek könnyű nyelv, de nem érdemes tanulni szerintem. Nem annyira fejlett ország, kevés fontos egyetemen beszélik/oktatják a spanyolt, és Spanyolország nem nagyhatalom.
A német meg az angol a két "hódító" nyelv a mai világban. A német lehet, hogy nem tetszene, de fontos. Az angol meg egyszerűen az egyik legkönnyebb nyelv és minden céghez kérik kb :)
Én németül tanulok és nagyon utálom!
Angolul felsőfokon beszélek már.
És most nagyon gondolkozom azon hogy elkezdek spanyolul tanulni.
Nemetul amugy is csak Németországba Ausztriaba meg Svajcba tudsz beszélni.
A spanyol meg az egyik legtöbbet beszélt nyelv!
Minek kell belemkotni? :/
Csak szemléltettem, hogy Nemetül beszélnek 3 országban Spanyolul meg 21ben.
Nemhiszem, hogy csak azért kéne egy nyelvet tanulni mert sokat keresnek abban az országban a takarítók.
Figyelembe kell venni mondjuk azt is, hogy hány országba tudsz vele elhelyezkedni, mennyire nehéz megtanulni stb.
Én szerintem annyira megutáltam már a Németet, hogy fizethetnek nekem 20x annyit mint máshol akkor se tanulnám meg a nyelvet.
De ez csak én vagyok, rengeteg lehetőséggel szóval amíg tudok inkább nem a Német takarító munkát célzom meg.
A spanyolt beszélik legtöbben a világon, hiába az angol lett a hivatalos világnyelv. A német meg Németországban hasznos meg Ausztriában, és kb. ennyi.
De nyelvet tanulni mindig érdemes, ha csak alapszinten megtanulsz spanyolul és angolul, azzal már a magyar átlag fölé emelkedsz.
Figyelj ha a főszempont a hasznosság akkor azt mondom hogy nem.
Ajánlom a következő oldalt [link] itt kereshetsz "munkákat" kulcsszó alapján , ha beírod azt hogy "spanyol" kiad 81db állásajánlatot míg ha beírod azt hogy német kiad 1700 állásajánlatot míg az angolnál ez a szám 5400 ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!