Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ki tudná ezt angolra lefordítani?

Ki tudná ezt angolra lefordítani?

Figyelt kérdés
Itt a legtöbb ember számára furcsa az, ha valakinek fehér a bőre nyáron. Sokan ajánlották nekem is a szoláriumot, de én nem szeretem, sosem próbáltam.
2017. jún. 29. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Most of the people find strange here if someone has white skin in summer. A lot of people suggested the solarium but I don't like it, I've never tried.
2017. jún. 29. 21:35
 2/4 anonim válasza:
Around here, most of the people find it strange if someone has white skin in the summer. Numerous people have suggested the solarium, but I don't like it, and I never tried it.
2017. jún. 30. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindkettő jó, de #2 nyelvtanilag és hangzásban is szebb.
2017. jún. 30. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:

A második valóban jobb, mint az első, de ha élőszóban akarod ezt mondani vagy csak egy sima emailezésben, akkor itt-ott túl formális.

most of the people helyett bőven elég egy most people

numerous people helyett many people vagy csak many

az utolsó tagmondatban én present perfectet használnék

2017. júl. 1. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!