Pánsíp hogy van angolul? A crome ugy forditotta hogy styrix erre a ebay csigákat dobott ki
Ja és panpipe. Ha jól tudom, mind az.
Syrinx - ez meg egy fajta, ha jól tudom.
Hm, vajh miért nulla százalékos az #1? (közben zöldkezeztem, de gondolom egy fecske nem csinál magas százalékot:)
Azért, mert sokan erre verik.
Amúgy köszi, de ne izgasd magad miatta, én se teszem.
#1 voltam
^Sajnos a GYIK még nem találta fel, hogy változtatni is lehessen a kezeket, így amit elsőként leütsz, az marad örökre.
Én össze se tudnám számolni, hányszor sikerült a bumszli kezemmel odébb kattintani. Utána meg mindegy...
Ugyanígy, gondolom sokan egyesével mennek végig a válaszokón, mindig a végén rányomva egy értékelésre (nehogy már egy estés ház i legyen ez az értékelősdi...)
Ha a #3-4 válasz után jönnek csak rá, hogy az első volt mégis a jó, akkor már #&@hetik.
A tanulság az az, hogy:
1. a GYIK egy béna oldal;
2. a %okat nem kell halálosan komolyan venni. Ha 50% fölött van, akkor az még lehet jó válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!