Mit jelent az, hogy Verfügbarkeit der Zimmer és hogy Unterbringung Nebengebaeude?
mit lehet ezekhez a pontokhoz irni? :O
Az unterbringungnebengebaude ponthoz ez a mondat jó:
Die unterbringung erfolgt in einem separaten Gebaude mit 20 Zimmern und zu jede Zimmereinem eigenen Bad und Terasse mit herlichem Blick...?? :D
Verfügbarkeit - elérhetőség
Pl. 8953 Dietikon xyz Strasse 54., 5. Stock.
De a mondatodat nem értem, vagyis csak sejtem, mit akarsz írni, de leírnád magyarul, bitte?!
Egy házi feladat levélről van szó, egy válasz ajánlatot kell írnom :D szóval az ügyfél szeretne 12 szobát az én hotelemben kibérelni, de én csak a melléképületben tudok neki 12 szobát kiadni...
szóval a pontok amelyeket bele kell foglalnom a levélbe:
-Dank für die Anfrage
-Verfügbarkeit der Zimmer ( most ide akkor le kell írnom a címet, ahol a szobákat találja??? )
-Unterbringung Nebengebaude ( ez az a melléképület elhelyezését jelenti nem? szóval azt próbáltam leirni, hogy ez a melléképületben 20 szoba található, külön terasszal csodás kilátással, meg fürdővel...vagy ide akkor mi kell? )
- Bitte um Bestatigung (itt lenne még egy kérdésem :D)
ehhez a ponthoz azt irtam, hogy? Bitte bestatigen Sie uns die Reservierung und bitten Sie darum, unsere aufgeworfene Frage zu beantworten...(ez igy helyes? vagy érthető)
komolyan mire megtanulom ezt a nyelvet beleőszülök -.-
Verfügbarjeit der Zimmer - ez az, hogy elérhetőek-e a szobák. Gondolom, arra kíváncsi, hogy mikor és meddig jöhet
A mondatod helyesen:
Die Unterbringung erfolgt in einem separaten Gebäude mit 20 Zimmern und zu jedem Zimmer gehören eigenes Bad und Terasse mit herrlichem Blick
A másik mondatod helyesen:
Bitte bestätigen Sie uns die Reservierung, und wir bitten Sie darum, unsere aufgeworfene Frage zu beantworten.
A Gebäude umlautos. A Bestätigung is.
Kis kedvcsináló a némethez:
Köszönöm szépen a segìtsèget 20bòl 19pontom lett szòval köszi :)
Meg a kedvcsinálòt is :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!