Hogy kell cigányul kimondani?
jekh 1
duj 2
trin 3
shatar 4
panzh 5
shov 6
efta 7
oxto 8
ijja 9
desh 10
ez a számoláás:D letudom irni meg minden de kimondani nem tudom:S
Jobbikos vagyok, alkossatok rólam most képet :D De én sem értek egyet a legelső hozzászólóval. Kicsit durván fogalmazott, igaz sok a cigánybűnözés, de azok nem is tekinthetők romáknak. Aki valójában roma, az becsülettel megtartja hagyományait, és beszéli régi nyelvét. Vagy ha ezeket nem is, akkor is próbálkozik vele.
És igaza van az egyik hozzászólónak előttem: az magában nem erény, hogy magyar vagy, viselkedj is ahhoz méltóan! Nekem alapból nincs bajom a romákkal. Viszont aki lop/csal közülük, az nekem cigány marad, aki normálisan él a közösségben, az a roma :)
Ha hiszitek ha nem sokat köszönhettek a romáknak. Kérdezem én, kiépítette újra a fővárost, nincs ott olyan járda, utca ahol nem roma emberek kezei dolgoztak. Az elhíresült fekete vonat hordta Pestre a cigány munkásokat.
Részt vettünk a magyar csatákban is, hasznos szolgálatott tettünk értetek, de erről be sem számoltak, vagy nagyon hamar elfeledték. Olvasd el ezt a cikket [link] .
jek
duj
trin
stár
pánzs
sov
efta
okszto
ijjá
dezs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!