Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent ez az angol mondat?...

Mit jelent ez az angol mondat? Have you noticed how it's all gone quite regarding the blow out preventer.

Figyelt kérdés
Észrevetted, hogy ez végződött ... a kitörésgátlót illetőleg..
2017. márc. 31. 09:33
1 2
 1/11 chtt ***** válasza:
Nem lehet elírás vagy nyomdahiba? Annak lenne értelme a szövegkörnyezetben, hogy "észrevetted, milyen kuss van a kitörésgátló körül?"
2017. márc. 31. 11:31
 2/11 A kérdező kommentje:

"Have you noticed how it's all gone quite regarding the blow out preventer. I believe it was taken to a NASA facility in Louisiana for examination. Odd how we haven't heard anything..."

fraze.it-en szoktam példamondatokat nézni és az it'S all gone volt amit eredetileg meg akartam érteni (elvileg :végződött-et jelent sok esetben) csak a quite regarding rész volt fura utána..

2017. márc. 31. 11:54
 3/11 chtt ***** válasza:
100%

beleillik :)

végül is 'végződik' az értelme, csak szerencsésebb más igével fordítni

Észrevetted, hogy minden elcsendesedett a kitörésgátlóval kapcsolatban (regarding) /milyen csend lett a kitörésgátló körül? (csend lett a vége:))

2017. márc. 31. 12:18
 4/11 A kérdező kommentje:
Ohh.:) Köszi! Nem is értem,miért nem értettem..:)
2017. márc. 31. 14:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem "korul", hanem "rol".

Eszrevetted, hogy milyen csend lett a kitorogatlorol?

2017. márc. 31. 14:08
 6/11 anonim ***** válasza:
43%
Illetve, ha szo szerint - milyen csend lett a kitorogatloval kapcsolatban.
2017. márc. 31. 14:09
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi neked is!

Még volna két mondat.ahol nem egértelmű számomra az all gone rész.

"The original memoirs were so popular we were nervous about doing the series. We didn't know how fans of the books would respond but it's all gone very well. Also, there hasn't been a social history show about midwives so it's an unusual topic."

Itt nem értem,hogy most jól ment,vagy elfogyott?

"If you only use a portion of a one-year OPT card, then unfortunately, it's all gone"

2017. márc. 31. 14:30
 8/11 anonim ***** válasza:

We didn't know how fans of the books would respond but it's all gone very well.

Itt nem értem,hogy most jól ment,vagy elfogyott?

Nem tudtuk, hogy a rajongok hogy fognak reagalni, de minden jo volt/jol ment.

"If you only use a portion of a one-year OPT card, then unfortunately, it's all gone"

akkor sajnos mind lejart, tehat mar nincs tobb.

2017. márc. 31. 14:43
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi ismét!
2017. márc. 31. 15:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Quite, mi? :D

Olvasok egy reddit darabot néha, szörnyű, ahogy először nem tudom pontosítani, mi is az a fura érzés, mikor ilyeneket írnak, hogy bare with me...

2017. márc. 31. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!