Most kezdem tanulni az olaszt, milyen jó weboldalakat és könyveket tudtok ajánlani (kezdő szinttől)?
Hát, én gimiben tanultam olaszul a Progettoból de azt nem ajánlom, mert csak olaszul van leírva minden, tanár nélkül meg nem menne.
Menj el a könyvtárba, ami közel van hozzátok. Nálunk egy csomó régi olasz nyelvkönyv van és sokkal jobban el vannak magyarázva a dolgok, mint a mostani újakban. Amiből én készültem az 1973-ban lett kiadva, szóval:)
Szia!
Én erről az oldalról tanultam...
Könyv: Hihetetlen jó és hihetetlen olcsó. A coop-ban, az olcsó könyvek polcán találtan egyet. (Tudod vannak áruházláncok, melyekben van az a forgatható könyves állvány...tele Daniel Steel-es meg más fajta regényekkel.)Nah...ezen a polcon találtam a "Tanuljunk, könnyen, gyorsan, olaszul" című könyvet. 400Ft, volt. Nagyon jó...tényleg. Jah, meg olasz szótárt is erről a forgatható polcról vettem....400ft-ért. Nézz szét...tényleg vannak jók.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!