Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Használ valaki megcrackelt...

Használ valaki megcrackelt Trados Studiót?

Figyelt kérdés
Ha igen, mik a tapasztalatai? Származhat ebből bármilyen hátránya? Rájöhet erre valaki?

2017. márc. 11. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Aki komoly fordító, vagyis az a munkája, abból él, az valószínűleg megveszi. Tudom, hogy nem olcsó programról van szó, de megéri tisztának maradni, főleg komoly ordítóként.

Aki csak saját célra használja esetleg, az meg biztos nem irkálná ki ország-világ előtt, még névtelenül sem!

Üdv,

egy fordítással is foglalkozó

2017. márc. 13. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a Tradost végtelenül átláthatatlannak és igénytelen külleműnek tartottam, végül hanyagoltam is, pedig az egyetemen nagyon erőltették.
2017. márc. 13. 21:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát bármilyen hihetetlen is, nem magamnak kérdeztem meg, hanem a húgom miatt, aki a program megvásárlásán gondolkodik. Egyébként én is fordítással foglalkozom, de nincs Tradosom, mert jogtiszta MemoQ-kal dolgozom.

Tehát üdv:

Egy kizárólag fordításból élő.

2017. márc. 14. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem az sem tetszett, úgy látszik, ilyen régimódi vagyok.

Harmadik, kizárólag fordításból élő...

2017. márc. 16. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!