Hogy tudnám használni a visual studiot 2015-öt ingyenesen?
Tanuló vagyok még 11.-es. Erre is van valami olyasmi mint a tiszta programnál hogy valahogyan valamivel be kell jelentkezni és akkor aktiválódig mert a programnak le esik hogy diák vagyok és ingyenes? vagy egyáltalán létezik e ilyen? és ha igen hogy.
Hogy tudnám használni a visual studio 2015-öt ingyen anélkül hogy havonta el kéne szenvedjek vele valamiféle aktiválást (ami most nem sikerült, különben nem írnék(eddig visual studio 2015 professional-t használtam))
A válaszokat előre is köszönöm!
Mindjart jonnek a kemeny programozok...hat minek neked visual studiot 2015, hogyha aktivalni se tudod google a baratod, van crack, torrent stb maszlagos szoveg.
Hat ha programozo szakon vagy akkor elvileg kellene adjanak license-t. Vagy ha ugy erted, hogy csak siman ki szeretned magad probalni vagy esetleg meg szeretnel tanulni programozni mondjuk C++ akkor tenyleg a visual studio a nyero. Szepen letoltod ncore-rol vagy 5 lepes az egesz telepites menete le van irva. Ha jol csinaltal mindent akkor kellene mukodjon nem tudom hany honapra ervenyes esetleg ilyen crack-es valtozat nm tudom :).
köszönök srácok minden választ!
Az volt a nyilvánvaló probléma ami nekem nem volt világos elsőre hogy ugye a profesional nem ingyenes. Figyelmetlen voltam mert igazából nem tudtam le törölni a visual studiot és ezért nem is tudtam másik VS-t rá rakni a gépre. de most hogy sikerült le szednem a programot az express-t fogom telepíteni és használni.
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!