Mit jelent?

Figyelt kérdés
Archiválás, importálás, hol használják ezeket?

2017. febr. 26. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Atyavilág, micsoda specifikus kérdés...

Archiválás - Olyan folyamat, aminek során valami elavult/nem kellő cuccot elteszel egy fiókba, más ilyenek közé, hogy 15 év múlva, mikor az FBI arról a cuccról kérdezd, egyből elő tudd venni és megmutatni nekik. Ilyen pl. a Vatikán archívuma, vagy az én archívumom osztályprojektekről, bemutatókról, kisfilmekről (már egyetemista vagyok, leginkább nosztalgiából tartom őket).

Importálás - Bevitel. Akármire vonatkozhat, pl. a banánra Egyiptomból Magyarországra, a 23°-osnál nagyobb görbületű uborkákba az Únión kívülről azon belülre (ha jól tudom, ez illegális, és igen, az Európa Parlamentben ilyen kérdések megvitatásáért kapnak pénzt), 1024 képre Windows Explorerből Adobe Lightroomba, és még sorolhatnám.

OFF: Őszintén, mennyi idődbe és energiába került volna beguglizni azt, hogy "archiválás jelentése" és "importálás jelentése"? A guglizás azt jelenti, hogy a Google keresőbe beírod. A Google egy nagyon hasznos dolog ugyanis, pl. van egy keresőmotra (google.com címen eléred), ahol ezt meg lehet tenni: Rákeresel dolgokra, és az esetek nagy részében értelmes találatot ad! Sok sikert a további használatához.

2017. febr. 26. 18:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazán köszi a felvilágosítást a Google-ről. De amúgy igazad van:)
2017. febr. 27. 18:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!