Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent, mi az értelme a...

Bussanyi béla kérdése:

Mit jelent, mi az értelme a HOLLYWEED átírás?

Figyelt kérdés
HOLLYVOOD átírása . . .
2017. jan. 10. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A weed angolul a marijuana, de a hollyweed együtt nem jelent semmi különöset. Van politikai tartalma is amúgy, nem olyan rég engedélyezték a fű használatát Californiában többek közt mentális betegségek "gyógyítására".
2017. jan. 10. 10:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mármint zöld növényeket jelent, de argóban ez a drog.

Nem vood, hanem wood.

2017. jan. 10. 11:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen, ahogy írták a weed a marihuánát jelenti.

Holly jelentése pedig szent

Szent Marihuána. Ezzel "ünnepelték", hogy legális lett Kalifornia államban.

2017. jan. 10. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:

1-es, kicsit téves...

nem mentális betegségekre (lehet arra is), de főként daganatos betegségek kezelésére (több hatóanyag is van a jó minőségű fűben, ami gátolja a daganat terjedését, illetve vissza is szorítja), valamit végstádiumban lévő főleg ismétcsak daganatos betegek fájdalmainak enyhítésére szolgál. Bizonyítottan van olyan hatékony a korai stádiumban elkapott daganatos betegségeknél, mint a chemo, csak kevesebb, és kevésbé káros mellékhatással. Hülyék ezek az amcsik mi? Nálunk meg inkább rávágja rögtön a legtöbb doki, hogy sugár vagy chemo, mert abból tudja szakítani a legtöbb zsetont a gyógyszeripar/egészségipar. Undorító.

Tény, van akinél használ a chemo, de nagyon sok esetben csak olaj a tűzre az amúgy is legyengült szervezetnél.

2017. jan. 10. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne felejtsuk el, hogy egeszsegugyileg egy speciel kivonatu formaban hasznal(hat), nem amit a drogosok szipkaznak. Amugy hasznal epilepsziatol kezdve autistaknak, stb.
2017. jan. 10. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:
4-es, azért írtam, hogy többek közt:) Nem tudom milyen téren használják leginkább, így azt választottam ami először eszembe jutott:D A gyógyítást meg nem azért tettem idézőjelbe, mert hülyeségnek tartom az egészet, hanem mert nem találtam jobb szót/kifejezést, de a tünetek enyhítése valóban találóbb lett volna.
2017. jan. 10. 13:24
 7/9 anonim ***** válasza:
1071 es 76-ban is meg left csinalva ez a moka.
2017. jan. 10. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:
*1971 es 76-ot akartam irni.
2017. jan. 10. 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:

5-ös:

Kint amcsiban szívható/gőzölhető formában árulják az erre kijelölt helyeken. Orvosi papírral, javaslattal bemész, és megveszed hasonló kiszerelésben, mint a nem törvényes esetekben. Kivonat ha jól tudom nálunk is van a kórházakban, de ebben nem vagyok biztos.

2017. jan. 10. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!