Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Japán nyelvet szeretnék...

Japán nyelvet szeretnék tanulni tippek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és el szeretném kezdeni a japán nyelv tanulását tudnátok valami tippet vagy infót adni hogy hogyan és mit csináljak?

2016. dec. 11. 13:43
 1/2 anonim válasza:
60%

Szállj be a kocsiba. Menj el egy nyelviskolába. Jelentkezz be japán nyelvre. Tanulj meg japánul.

Szívesen.

2016. dec. 11. 13:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Első lépésként tanuld meg a hiraganákat, katakanákat, úgyis mindenhol ezt kérik legelőször. Kereshetsz itt neten oldalakat (japanpelcek, japán nyelvleckék magyaroknak...), nézegesd, tanulgads. Itt gyakorin sok hasonló kérdés jött már föl, keress rá, sok hasznos linket találsz még. Ha pedig ezekbsem lesznek elég (mint az én esetemben), keress nyelvtanárt, nyelviskolát. Én azt mondom, egy nyelvtanulás megéri a pénzt. Amúgy is kelleni fog a beszédkészséghez, hogy tudj kommunikálni az adott nyelven. A szókincset még fejlesztheted nemzetközi oldalakon való kapcsolatokkal, csak ahhoz manapság több türelem kell, hogy találj valakit, mint amennyi megtanulni a nyelvet. De erre is azt mondom, megéri. Nem mindenkinek adatik meg, hogy összebarátkozzon japánokkal, de ha itt sikerül... ;)

Én mindenesetre kitartást és jó szórakozást kívánok hozzá! ^.^

2016. dec. 12. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!