Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Angolosok! Mit jelent? (Lent)

Angolosok! Mit jelent? (Lent)

Figyelt kérdés

she was a mess of gorgeous chaos; you could see it in her eyes

Érdekelne a fordítása ill. Hogy hogyan kell ezt értelmezni, kire mondják, mi a lényege? Köszönöm, megy a zöld mindenkinek

2016. dec. 9. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
Nem tudom kinek sikerül ezt jól lefodítania, de szerintem kb: nem egyszerű ,de pont ezért csodás nő :) aki tutira felforgatja az életed:)
2016. dec. 9. 11:41
 2/7 anonim ***** válasza:
5%
Amit írtam az nem fordítás volt,csak a mess-szó jelentése az adott környezetben.
2016. dec. 9. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Egy gyonyoru rendetlen kaosz volt - lathato volt a szemeiben. / ezt erzekelhetted a szemeiben.

#1 se elso, se masodik kommented nem valos ide, szerintem

2016. dec. 9. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak akkor miért she was?
2016. dec. 9. 17:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez egy idézet versből, vagy egy zeneszövegből részlet,valami ilyesmi ha ez segít,sajnos nem tudom pontosan honnan, beírtam keresőbe ott se lettem okosabb, lehet hogy nem a szó szerinti fordítás érvényesül
2016. dec. 9. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
She was - egy norol van szo, o volt
2016. dec. 10. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:

a beszélőt lenyűgözte, milyen szétszórt a nő (vagy mennyi minden történik körülötte)

a tekintete azt sejtette, hogy érdekes, kiszámíthatatlan lesz mellette az élet.

ezek sem szó szerinti fordítások :)

2016. dec. 10. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!