Ismer valaki esetleg egy koreai tolmácsot?
Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni és én is tolmács (koreai) szeretnék lenni... Nézegettem a koreai karnak a továbbképzéseit, de nem lehet belőle tolmács képzésre menni (vagy nem tudom, hogyan kell ezt mondani), csak kínaiból. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetek tolmács, ha nincs képzés belőle? Illetve, hogyan helyezkedhetek el ezen a téren? Keresett szakma? Angolból van egy felső fokú nyelvvizsgám, illetve a spanyolt is fel szeretném tornázni középfokra (tanulok az iskolában, de nagyon rossz a tanárunk).2016. nov. 19. 20:08
1/2 anonim válasza:
Én is koreai tolmács szeretnék lenni:)) Facebookon a Koreával kapcsolatos csoportokban sokszor lehet olvasni, hogy koreai cégekhez keresnek koreai-magyar tolmácsot, mivel egyre több koreai cégnek van itt leányvállalata. Szóval szerintem lenne rá kereslet, vagyis remélem.
2/2 anonim válasza:
Ha elvégzed a szakot, akkor utána tudsz menni követségre és különböző dél-koreai cégekhez. Lásd például a Samsungot. Ha több nyelven beszélsz, akkor nagyobb eséllyel vesznek fel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!