Rossz a teszt írából kapot 40 a 24 pont?
Figyelt kérdés
Tegnap írtam elösször finn szavakból teszt lapot és 24 pontot kaptam a 40ből.2016. nov. 16. 08:03
1/7 anonim válasza:
Nem csodálom, hiszen magyarul sem tudsz. Igen, ez rossz eredmény, de nagyon.
2/7 anonim válasza:
Honnan tudjuk? Nem tudjuk, milyen színtű a teszt, mennyi ideje és milyen intenzíven tanulsz stb
3/7 anonim válasza:
Második! Azért a 60%-os eredmény semmiképpen sem nevezhető jónak.
4/7 anonim válasza:
De igen, nevezhető, ha olyan a teszt. Pl egy középfokú érettségin 80% az ötös, felsőfokún meg 60%. De egyetemen is sok olyan tárgy van, ahol átmenni dicsőség.
5/7 anonim válasza:
# 4
Hogy mi van??? A 60% az 60% a 100%-ból. Alig több, mint a fele. Cseppet sem jó. :)
Azt meg hogy felsőfokú érettségin 60% az ötös, azt felejtsd el. Normális helyeken 60%-nál kezdődik a kettes.
0-60%: 1
61-70%: 2
71-80%: 3
81-90%: 4
91-100%: 5
6/7 anonim válasza:
Te egyáltalán emeltszinteztèl? Mert tényleg 60-tól ötös.
7/7 chtt válasza:
"Tegnap írtam elösször finn szavakból teszt lapot"
Szerinted a kérdező emeltezik, kedves #6?
60% amúgy általánosban egy erős kettes, vajszívűeknél hármas alá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!