Nehéz a spanyol nyelv?
1. Nehéz a spanyol nyelv beszélése, illetve megtanulása?
2. sok hasonlóságot vettem észre a francia és a spanyol nyelv között, ezek szerint előfordulhat hogy a spanyolok megértik a franciát, vagy csupán apró hasonlóságok?
3. A spanyol nyelv tanulásával leeht valamit elérni (jó valamire), vagy csak saját nyelvtudásunk bővítésére jó illetve ha tetszik vagy haasonló (hobbi).
Köszönöm a válaszokat!
12 eve kezdtem spanyolul tanulni, azota mar Spanyolorszagban elek kozel 8 eve. Franciaul nagyon nagyon regen tanultam 1 evig. Spanyolt folyekonyan beszelem es azt kell mondjam, hogy kb 4-5 szot ertek meg a franciabol amit a spanyolbol kovetkeztetek ki. Nem ismerek egy olyan spanyolt se aki megertene a franciat csak mert esetleg hasonlit ra valamiben. Ahogy irtak elottem is, par szot aminek a hangzasa hasonlo.
Az hogy jo-e valamire spanyolul tanulni, attol fugg mi a celod vele. Nekem egyertelmuen jo valamire :D
Neheznek egyebkent nem mondanam, foleg ha van egy masik idegennyelv amit beszlesz, arra tudsz epiteni. Szerintem a francia utan neked kifejezetten konnyu lenne. Kiejtesben sincs tulkomplikalva a spanyol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!