Ezt a szöveget lefordítaná angolra valaki?
"Drága Quincy! Csak szeretném elmondani, hogy te vagy a példaképem.<3 Egy nap szeretnék én is olyan sikeres lenni, mint te. Naponta többször nézem a képeidet és a videóidat, hogy motivációt tudjak gyűjteni. Egy álmom válna valóra, ha fele annyira sikeres és hajlékony lehetnék, mint te. Rengeteget gyakorlok, hogy hasonlíthassak majd egyszer rád. Remélem egyszer találkozhatok veled. :) (és akkor kihúzhatnám a bakancslistámról az első pontot :p ) légy mindig boldog.:) millió ölelés és millió köszönet, hogy vagy.:) xx remélem egyszer olvasod.:)
Én lennék a világ legboldogabb embere ha valaki válaszol rá.
Köszönöm!!!:)
Nekem meg van mindketto. Merci es Apple is. Ingyen is nagyon szivesen segitek, sot, nekem ez kikapcsolodas. Semmi koze egymashoz.
#21-nek:
Valami ilyesmiről szólt az előző hozzászólásom is, hogy a magyar ember olyan, hogy igyekszik nagyobbat mondani a másiknál... :-)
Tőlem járhatsz Bugatti Veyron-al is, igazából nem érdekel... ...Apple gépe meg köztudottan azoknak van, akik nem értenek a számítógéphez, de sok pénzük van... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!