Na, a helyzet az, hogy szeretnék megtanulni németül magamtól, de nem tudom hol kezdjem pontosan a nyelvtant illetően. Meg úgy mindent illetően összegzésben, mert angolul is iskolában tanultam és még nem nagyon próbálkoztam ilyesmivel és jelenleg tanácstalan vagyok.
abszolút nulláról talán legjobb, ha a Duolingóval, vagy más hasonlóval indítasz. ettől sokat nem kell várni, de némi nyelvtani alapot és szókincset azért tud adni. utána lehet folytatni szókincsbővítéssel, nyelvtannal, olvasással, videónézéssel stb. ez az egyszerű része, ha viszont beszélni is szeretnél, akkor érdemes minél hamarabb találni valakit, akivel tudsz gyakorolni
2016. szept. 10. 13:27
2/3 anonim válasza:
Eloszor kell Egy alap szòkincs.
Anèlkül lehetetlen.
En csinaltam szokartyakat, ami nem akart megmaradni azt leirtam mondatban parszor vagy ilyesmi.
Aztan baratkozast , ètteremben rendelest, megmondani az idot , ilyesmi kell tanulgattam.
Azutan levelezotarsat kerestem.
Aztan nemetorszagban voltam 3evet.. bar az nem volt benne a tervben.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.