Ezt valaki letudná fordítani nekem? (Német)
Helló!
Erről a szövegről lenne szó :
Ich arbeitet eschon in vielen Stellen, aber ich möchte jetzteinerneuenberuflichenHerausforderungentsprechen. Meine Muter und meinFaterwarenMeisterkonditure. IchbesuchtedieFachschulefürGastronomie, aberichlernteauchmeinenElternviel.In den vergangenenJahrensammelteichselbsteineMengeErfahrungen. IchkannmeineFähigkeiten am besten bei serArbeitenlten. Mann kannsichaufmichverlasson, bin zuverlässig, ehrlichund hilfsbereit. Wenn es seinmussmacheich den AbwaschoderdieKüchesauber. ZweiJahrelangarbeiteteichauch in einemViersternehotel (siehelebenslauf). Ich bin aufmehrerenPosteneinzuhstellen, bei der arbeitbin ichkreativund präzise. IchverwendeauchNeuigkeitengern. Sowohlalleine, alsauchim Team arbeiteichgernund fleissig. Mein Mangelist, dassistkeinDeutsch kann, aber bei derArbeitwerdeicdieSprache-vorallendieFachausdrücke- schnellerlernen.
Tudom eléggé kusza .. de nagyon megköszönném ha venné valaki a fáradtságot és megértetné velem !! ^^
Előre is Köszönöm a Válaszokat !! :)
Ezért jössz nekem egy tábla Milkával, privátban megírom a címet.
Én már sok helyen dolgoztam, de szeretnék egy új kihívásnak megfelelni.
Anya (MuTTer) és apa mestercukrászok voltak. Én kijártam egy gasztronómiai szakiskolát (ez magyarul nem tudom mi, talán vendéglátó?), de a szüleimtől is sokat tanultam.
A múlt évben sok tapasztalatot gyűjtöttem, és ismerem az adottságaimat.
Az emberek lelkiismeretesek, őszinték és segítőkészek voltak.
Nekem mosogatnom vagy konyhát kellett tisztítanom. Két évig egy 4*-os szállodában dolgoztam, a feladatok során kreatív és precíz.
Szívesen újítanék. Egyedül, de csapatban is szívesen dolgoznék.
A hiányosságom, hogy nem tudok németül, de a munka során gyorsan elsajátítanám a szakmai kifejezéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!