Angolul tanulnék középfokról. Tudtok ajánlani oldalakat, nyelvleckéket?
Figyelt kérdés
Kismama vagyok és most lenne időm nyelvet tanulni. Tanfolyamra most nem fizetnék be, mert van ahova tenni a pénzt, viszont fejleszteni azért még szeretném az angoltudásom. Az egyetemet középfokú nyelvvizsgával zártam, azóta nem igazán használtam a nyelvet, viszont filmeket, sorozatokat heti szinten nézek (természetesen felirat nélkül). Amire hangsúlyt fektetnék az inkább a fogalmazás, az megy nekem nehezebben. (írásos kommunikáció).
Tudtok ajánlani jó oldalakat, ahol nekiállhatok a tanulásnak?
2016. aug. 12. 20:12
1/1 anonim válasza:
Mostanában találkoztam ezzel az oldallal, szerintem hasznos információk találhatóak rajta, mindenképp megéri átböngészni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!