Franica nyelvvizsgára? (többi lent)
Figyelt kérdés
Francia középfokú nyelvvizsgára mely igeidők kell tudni? Illetve tudni kell a módokat is?(ez hülye kérdés, mert én úgy gondolom, hogy biztosan, csak meg akarom magam erősíteni ezzel a kérdéssel) Szerintetek az 1000 questions 1000 réponses (Vida Enikő) elég lenne egy középfokúra esetleg emelt szintű érettségire? Még csak most leszek 11.-es és fakultációként fogom felvenni a nyelvet, nagyon szeretem és sokkal logikusabbnak tartom , mint az angolt..Szerintetek 1,5 év alatt egy nagyon gyenge alapfokúról fel lehet hozni erre a szintre? Emelt szintű francia érettségi a cél, a továbbtanulásomhoz is ez fog kelleni.2016. júl. 30. 21:00
1/1 anonim válasza:
1,5 év alatt minden lehetséges. Én azt mondom, hogyha érdekel és rendszeresen tanulod akkor sikerülni fog. :) Nézz filmeket francia felirattal. :)
Én is tanultam franciát 4 évig, le a kalappal előtted ha sikerülni fog a nyelvvizsga! :)
Nem sokan beszélik itthon, szóval nagy előnyöd lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!