Ti hány nyelven tudtok elszámolni 1-10-ig?
Én 5 de valamennyire spanyolul is úgyhogy 6
Egyébként magyar,angol,német,francia,olasz és egy kicsit spanyolul :D
Köszönöm a válaszokat :)
Én 9 nyelven. Magyar, angol, német, francia, spanyol, olasz, svéd, orosz és japán. :)
Eléggé érdekelnek a nyelvek. :D
magyar, angol, német, francia, román, cseh, orosz, perzsa, héber (csak nőnemben), finn, mansi, csuvas (csak hosszú alak), török, üzbég, ujgur, mongol, japán (csak a kínai-féle, a másikban most megkeveredtem, utána kéne nézni...)
Ez így 17, bár bevallom némelyiknél lenne egy-két helyesírási hiba, ha le is kéne írnom. És nyilván megértetném magam a többi latin, szláv, török nyelven is, csak a pontos betűzését nem vállalnám be.
Először azt hittem, hogy hány nyelven tudunk és aztán elolvastam a kommenteket, mondom tényleg ilyen buta vagyok, hogy mások ennyi nyelven tudnak? :D
De látom, hogy csak számolásról van szó, azt több nyelven is tudok, mert sok nyelv érdekel és ez az elsők között van amit általában megtanulok. :D Persze ez nem azt jelenti, hogy tudok is ezeken a nyelveken.
8-at tudok: magyar, angol, német, spanyol, orosz, olasz, japán, koreai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!