Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lenne kedves valaki németre...

Lenne kedves valaki németre fordítani pár mondatot?

Figyelt kérdés

Segítségre lenne szükségem németül jól beszélő emberkétől.Le szeretném fordíttatni az önéletrajzom pár mondatát.ha van egykis ideje valakinek nagyon megköszönném:

A szöveg:

,,Pályakezdő révén sokféle munkában kipróbáltam magam.Többek között dolgoztam vendéglátásban,független biztosítás-közvetítőként,ügyfélreferensként,adminisztrátorként valamint recepciósként is.Szakmámat tekintve fogtechnikusként végeztem és elkezdtem a fogászati asszisztens képzést is.Fontosnak tartom a fejlődést,önképzést. Kipróbálnám magam a szakmámban de rugalmasan fogadok bármilyen utamba kerülő ,számomra érdekesnek tűnő munkaterületet is."

2016. júl. 18. 14:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!