Ha nem tudok angolul es nincs feliratozva a video akkor hogy forditsam le amit a csaj mond?
hallás után.
Nagyon nehéz, és baromi jó hallás kell hozzá.
Szavanként meghallgatod mit mond, leírod egy papírra majd jöhet a szótár
Ha nem tudsz angolul, akkor az előző módszere esélytelen. Egyrészt az angol nem írd és mondd nyelv, mint a magyar, másrészt mindent félre fogsz hallani, halandzsát fogsz írni.
Lehet pl. youtube-ra feltölteni és automatikus feliratot csinálni, majd fordítóba betölteni, de valószínűleg értelmetlenség lesz a végeredmény, mert a google még angol-magyar fordításban is gyenge, nemhogy beszédfelismerésben.
Ha ez egy film, akkor neten lehet vadászni hozzá feliratot. Ha youtube video, akkor macerásabb, esetleg kommentben meg lehet kérni valakit (persze angolul), hogy írja le azt a pár mondatot.
Én egyszer egy vidám beszélgetős műsor pár mondatát nem értettem, és neten nagy nehezen találtam egy újságcikket, ahol leírták azt a részt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!