Angolul tudó horgászok, miféle botok lehetnek ezek?
Sziasztok, egyszer már kiírtam a kérdést, de valószínűleg nem feltétlen találtam el a kategóriát (vízi sportok), mert semmiféle választ nem kaptam, és most abban reménykedem, hogy a nyelvészek közt több szerencsém lesz. (Arra nem jöttem rá, hogy lehet kérdést törölni.:(
Szóval...
Kedves angolul is tudó horgászok! Miféle botok lehetnek ezek? Létezik halcsont végű, béklyós orsós? És akkor a "rugalmas hamu hegyű"-ről nem is beszéltem. Kérlek, segítsetek magyarítani!
1/ lancewood rod with whale bone top and clamp-foot reel
2/ joint hickory rod with flexible ash tip and Kentucky multiplying reel with a balanced crank handle
Nem vagyok én teljesen analfabéta, találtam pl. olyat, hogy multiplikátoros orsó (büszke is vagyok magamra:), de valahogy nem áll össze az egész.
Előre is köszönök minden segítséget.
Nem vagyok szakértő,de ki tudja..
1, Ládnzsafa bot, bálnacsont véggel és bilincsrögzítéssel
2, Illesztett hickoridiófa bot flexibilis hamu(szürke) véggel és multiplikátoros orsó kiegyensúlyozot tekerő karral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!