My best friend fogalmazás angolul. Valaki letudná ellenőrizni és a hibákat kijavítani? Köszönöm előre is.
A kérdések már előre meg voltak adva és ezekre kellet válaszolni:
-What is your fiend's name?
-When and where did you first meet?
-What kinds of things do you together?
-What things do you usually talk about?
-Why is she your best friend?
-Have you been through any difficult situations together? -Is there anything you would like to change about your friend?
---
My best friend is XY. She is 15 years old and she is Sri-Lankan. We met first in the class 7, when I came here, to Germany. I didn't spek German, but she always helped me. She was very nice and helpful. So, we became best friends. We do everything together. We love to go shopping and chilling in XY. But sometimes we do the homeworks and learn together at my place. We usually talk about the school, the classmates, secrets and we discuss what to do on the weekend together. She is my best friend because she can me understand and she is always there for me. We can laugh at the randomest things. Even though we disagree sometimes, we never fight. We can communicate just with face expressions. Also... I <3 my best friend. We haven't been through some difficult situations together. There are only one thing which I would like to change about her: she watches horror movies and I think it isn't good for her. But it's the only one thing.
---
Tudom katasztrófa, de az angol tanárunk eszméletlenül rosszul ,sőt mondhatni semmit nem tanít, és amúgy én most inkább a németre koncentrálok jobban, úgyhogy kérlek titeket, hogy a kötekedő, gonosz kommentektől kíméljetek meg. Köszönöm. Szép estét nektek!
Elkezdtem javítani, aztán megláttad, hogy szapulod a tanárodat... bocsánat, de tanárként rühellem olvasni, hogy mindenért a tanár a hibás. El is ment a kedvem a javítástól.
Inkább add oda neki, hogy javítsa ki.
Kedves Tanárnő!
Azt szerintem teljesen jogosan nevezhetem "nem jó tanárnak" az olyat aki bejön órára leül az asztaljához és azt mondja, hogy "csináljuk a dolgunkat" és amikor jelentkezek, mert nem értek valamit, rá 10 percre végre odajö és nem tudja a kérdésemre a választ!!! Hát könyörgöm, az ilyen ne menjen el tanárnak. Az nem normális, hogy lassan mindent a netről tanulok és nem a tanártól. Ezek után pedig teljesen jogosan mondhatom, hogy szinte nem tanít semmit! Persze hogy nem minden a tanár hibája, például ha nem írod meg a házid vagy nem tanulod otthon meg a szavakat amiket feladtak az a te hibád! De amit ő csinál az már túlzás. Egyébként a fogalmazásomat ezen a héten legalább kétszer próbáltam neki odaadni de mindig elküldött, hogy majd legközelebb kijavítja...
Szóval még mindig a segítségetekre lenne szükségem. :( És egyre sürgősebb, mert péntekre már fel is kell mondanom.
#1-nem igaza van.
Pentekig kerheted baratnod segitseget is.
Ne varj csodat heti par ora tanitastol, neked is akarni kell.
Sulin kivul is lehet tanulni, onszorgalommal. Na, de te inkabb a nemetre akarsz koncentralni, akkor hajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!