Valaki lefordítaná nekem ezt a szöveget németre? Előre is nagyon örülnék ha valaki megírná! ( húgomnak kell mert én angolos vagyok)!
Figyelt kérdés
Nálunk a húsvét két napos ,sokat játszok a szüleimmel vagy kirándulunk!!! Nagyon jól érezzük magunkat is. Sok csokit és édességet, tojást, Kindert kapunk. Sonkát, tojást ,kenyeret szoktam enni!!
A családdal elmegyünk strandra vagy kirándulni és mindig beszélgetünk!
2016. ápr. 18. 14:21
1/1 anonim válasza:
Bei uns dauert das Ostern zwei Tage lang, ich spiele viel mit meinen Eltern oder wir gehen wandern. Wir fühlen uns sehr wohl. Wir bekommmen sehr viel Schokolade, Süßigkeit und Schokoladenei (az a helyzet, hogy a kindert nem fordítanám le, inkább csokitojás, félreérthető). Ich esse oft Schinken, Ei und Brot. (Igazából a szoktamnak nincs német megfelelője.)
Mit der Familie gehen wir an den Strand oder wandern und wir unterhalten uns immer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!