Nagyon jó németes lefordítana nekem egy üzenetet, amit
egy német írt?
Figyelt kérdés
Most muszáj jól értelmeznem, ugyanis nem mindegy.
Ich will dich zu nichts zwingen, und außerdem habe ich das eigentlich auch nicht verdient zu wissen da ich so ein arsch war zu dir das letzten mal als wir uns gesehen haben, aber ich würde mich natürlich trotzdem darüber freuen da mir das auch wirklich sehr leid tut wie ich zu dir war weil du das auch nicht verdient hattest aber ich hatte ja auch gesagt das ich kompliziert bin, und du bist mir schon ans Herz gewachsen in dieser kurzen Zeit die wir uns gesehen haben. <3
Még valami: Mit jelent az, hogy megelőztél? (Írtam neki, de még el sem küldtem, előbb megválaszolt azt.)
Nem akarlak kényszeríteni semmire, azonkívül nem is érdemlem meg, hogy megtudjam mert akkora szemét voltam hozzád legutóbb amikor találkoztunk, de azárt mégiscsak örülnék neki, mert hát tényleg nagyon sajnálom amilyen szemét voltam hozzád mert te azt nem érdemelted meg, de én mondtam, hogy komplikált ember vagyok, és téged mégis a szívembe zártalak azalatt a rövid idő alatt mikor láttuk egymást
2016. ápr. 3. 23:54
2/9 anonim válasza:
Többit nem tudom
2016. ápr. 3. 23:55
3/9 anonim válasza:
Azt a "még valami" részt nem értem. Ha jól értem abban az esetben,hogy ha te is írni akartál neki de ő előbb irt akkor ugy a legegyszerűbb: Du warst schneller
2016. ápr. 4. 00:32
4/9 anonim válasza:
az válaszolókat meg tudom erősíteni, és az egyesnek grat, mert gyönyörű fordítás volt :)
2016. ápr. 4. 04:26
5/9 Vookie válasza:
A megelöztél ebben az esetben: du bist mir zuvorgekommen
2016. ápr. 4. 06:02
6/9 anonim válasza:
Du warst mit deiner Brief/mit deiner E-Mail schneller als ich.
2016. ápr. 4. 06:51
7/9 Rick Mave válasza:
.... mit deineM Brief .....
2016. ápr. 4. 08:14
8/9 A kérdező kommentje:
Szuper! Nagyon köszönöm a tökéletes fordítást és a segítségeteket!
Már csak válaszolnom kell hibátlanul amennyire lehet, és nem is keveset szeretnék, az is kihívás lesz..
2016. ápr. 4. 16:51
9/9 A kérdező kommentje:
Igen egyébként, úgy értettem, hogy tudta hogy szeretnék neki mondani valamit, mert mióta legutóbb találkoztunk, sok kimondatlan szavam van számára, és ezt leírtam neki.. és kérte hogy mondjam el őket, de aztán mielőtt elküldtem volna, leírta ezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!