Van saját magad által kitalált mesterséges nyelved? Mire használod?
Figyelt kérdés
2016. márc. 30. 21:32
1/7 anonim válasza:
Volt valamikor, egy fantasy regényhez, amit akkoriban írtam, de már nem használom.
2/7 anonim válasza:
nekem van, de csak szorakozasbol. Ez kicsit olyan, mint a muveszet, meg van aki ebbol meg is el, pl. aki a Na'vit meg a Dothrakit csinalta.
3/7 Ay carramba! válasza:
Igen, épp most csinálom! Minden létező nyelv furcsa, nehéz szabályait gyűjtöm össze, és egybeolvasztom őket. A legnehezebb nyelvet akarom megalkotni!
4/7 anonim válasza:
Az jó, de legyen nehezebb, mint az ithkuil nyelv (mesterséges nyelv, amit az alkotója sem képes megtanulni) vagy a tuyuca indián nyelv (a legnehezebbnek ítélt természetes nyelv) :D
5/7 Ay carramba! válasza:
Hmhehe...! Biztosítalak, hogy megtanulhatatlan lesz! Mivel ismerem ezt a kettőt, így már még inkább nem! HAHA!
6/7 anonim válasza:
Több nyelvtervezetet is kidolgoztam-pontosabban csak nyelvtanokat,szókészlet nélkül.Az egyiknek épp most dolgozom a részletein.Pl.:Del tas bund hat.-Ő jó ember.
7/7 anonim válasza:
Nekem van saját nyelvem, hasonlít a csehre, de aki beszél csehül annak egyből feltűnik, hogy a kiejtés teljesen eltér.
Az ábécém cirill, latin betűs, az ószlávra emlékeztet.
А Б В Г Д Ђ Є Ж З І И Й К Л Љ М Н Њ О П Р Þ С Т Ћ У Ф Х Ц Ч Џ Ш Щ Ъ Ы Ь Ѣ Ѥ Ю Я Ѧ Ѩ Ѫ Ѭ Ѯ Ѱ Ѳ Ѵ.
A Á Ä B C Č CH D Ď DŽ E É Ě F G H I Í J K L Ľ M N Ň O Ó Ô P R Ř S Š T Ť TH U Ú V W X Y Ý Z Ž.
ÁBÉCÉ-АБЕЦЕДА/ABECEDA/
CIRILL ÁBÉCÉ-ЦИРИЛЛИКА/CIRILLIKA/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!