Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit tanuljak meg? A székely-ma...

Mit tanuljak meg? A székely-magyar rovásírást vagy a japán írásjeleket? (és így a japán nyelvet is)

Figyelt kérdés

2016. márc. 4. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%
pfffff....:( Egyiket se.
2016. márc. 5. 10:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tudom, hogy azzal, hogy tudom az írásjeleket még nem tudok japánul. Szeretnék megtanulni a latin betűs íráson kívül egy másik írásmódot és arról szerettem volna kikérni a véleményeteket, hogy akkor az ősi írásunkat tanulgassam (amit viszonylag hamar meg tudok tanulni) vagyha már foglalakozok vele,akkor neki álljak egy másik nyelv tanulásának is.
2016. márc. 5. 14:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Már csak az a kérdés, hogy 2 órát vagy 2 évet akarsz e a dologgal foglalkozni.
2016. márc. 5. 15:20
 14/15 anonim válasza:
Amelyikre a legerősebb késztetést érzed, nem hiábavaló belső vágyainkra hallgatnunk ;) Szép sorjában mindent ami vonz tudj a magadévá.
2016. márc. 5. 16:35
 15/15 anonim válasza:
7-es válaszoló...az a "pár száz" ember, aki beszéli, az valójában több, mint 120 millió ember... :D De azért megpróbáltad... :D És mi az, hogy minek beszélik? Te normális vagy?? Miért, a magyart minek beszélik? :D Gondolom, ha egy japán mondana ilyet az imádott magyar nyelvedről, halálosan felháborodnál... (Én is imádom amúgy a magyar nyelvet, de ez most más kérdés)
2016. márc. 7. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!