Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valami jó angolos le tudná...

Valami jó angolos le tudná nekem ezt fordítani?

Figyelt kérdés

Többé-kevésbé megvan, de szeretnék biztosra menni. Mondatonként kéne, de nem hosszú a szöveg.

Ez lenne az:

I am a Millennial. Generation Y. Born between the birth of AIDS and 9/11, give or take. They call us “the Global Generation.” We are known for our entitlement and narcissism. Some say it’s because we’re the first generation where every kid gets a trophy just for showing up. Others think it’s because social media allows us to post every time we fart or have a sandwich for all the world to see. But it seems that our one defining trait is a numbness to the world, an indifference to suffering. I know I did anything I could to not feel. Sex, drugs, booze. Just take away the pain. Take away my mother and my a–hole father. And the press, and all the boys I loved who wouldn’t love me back. Hell, I was gang raped, and two days later I was back in class like nothing happened. I mean, that must have hurt like hell, right? Most people never get over stuff like that, and I was, like, “Let’s go for Jamba juice.” I would give everything I have or will ever have just to feel pain again. To hurt.

2016. jan. 26. 14:39
 1/1 Yuyu válasza:

Ezredéves vagyok. Y Generáció. Az AIDS születése és szeptember 11 (tudod, a terrortámadás) között születtem, nagyjából. "A Globális Generáció"-nak neveznek. A jogosultságunkról és a nárcizmusunkról vagyunk híresek. Néhányan úgy gondolják, ez azért van, mert mi vagyunk az első olyan generáció, aki díjat kap már azért, hogy felbukkan. Mások szerint ennek az az oka, hogy a szociális/közösségi média lehetővé teszi, hogy minden egyes alkalommal posztoljunk, ha fingunk egyet, vagy szendvicset eszünk, hogy az egész világ láthassa. De úgy tűnik, az egyetlen jellegzetességünk a zsibbadtságunk a világ felé, egy közöny a szenvedéssel szemben. Én tudom, mindent megtettem, amit lehetett, hogy ne érezzek. Szex, drogok, pia. Csak hogy ne érezzek fájdalmat. A fenébe is, tömegesen megerőszakoltak és két nap múlva újra iskolába jártam, mintha mi sem történt volna. Mármint, pokolian fájnia kéne, nem? A legtöbb ember sosem jut túl az ilyen dolgokon, én meg, úgy voltam vele "Menjünk egy Jamba juice-ért." (Egy cég csinál mindenféle smoothiet, őket hívják Jamba Juice-nak. Igazából nem tudom visszaadni, mit is jelent, de valami olyasmi felhangja van, hogy egy vállrándítással elintézte és ment tovább.) Bármit megadnék, amim van, vagy amim valaha lesz, hogy újra érezzek fájdalmat. Hogy fájjon.

Rendkívül felemelő szöveg. :D Mi a könyv címe? Érdekelne. :)

2016. jan. 30. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!