Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki le tudná nekem fordítan...

Valaki le tudná nekem fordítani ezt a szöveget angolra? (Nagyon megköszönném! )

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom,egy csomó módszer van arra,hogy lefordítsunk egy szöveget. Az online fordítókat nem szeretem mert mindegyik máshogy fordítja le. Megkérlek benneteket,hogy ne online fordítóval fordítsátok. Előre is nagyon köszönöm! Itt lenne a szöveg:

Szia Shawn!

Nagyon szeretem a zenéidet,nagyon jó a hangod és a szövegek is csodálatosak. Te vagy a kedvenc énekesem. Nagyon örülnék ha lenne Magyarországon is koncerted. Remélem,hogy továbbra is sikeres leszel és jó zenéket adsz ki.

Egy magyar rajongód,Gergő!

2016. jan. 11. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
44%

Hi S,

I love your music you have the best voice and lyrics. I am a big fan of you. I'd love to go to your concert if you ever decide to have one in Hungary. I wish you more success in the future and can't wait for your next album.

Your biggest Hungarian fan: Gergő.

I cannot write this to sound more gay.

2016. jan. 11. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Dear Shawn,

I like your music very much. Your sound and lyrics are amazing too. You are my favourite singer. I will be so glad, if you would have a concert in Hungary. I hope you will be successful and release good songs in the future.

One of your hungarian fans, Gergő

2016. jan. 11. 18:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. jan. 11. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!