Valaki le tudná nekem fordítani ezt a szöveget angolra? (Nagyon megköszönném! )
Sziasztok! Tudom,egy csomó módszer van arra,hogy lefordítsunk egy szöveget. Az online fordítókat nem szeretem mert mindegyik máshogy fordítja le. Megkérlek benneteket,hogy ne online fordítóval fordítsátok. Előre is nagyon köszönöm! Itt lenne a szöveg:
Szia Shawn!
Nagyon szeretem a zenéidet,nagyon jó a hangod és a szövegek is csodálatosak. Te vagy a kedvenc énekesem. Nagyon örülnék ha lenne Magyarországon is koncerted. Remélem,hogy továbbra is sikeres leszel és jó zenéket adsz ki.
Egy magyar rajongód,Gergő!
Hi S,
I love your music you have the best voice and lyrics. I am a big fan of you. I'd love to go to your concert if you ever decide to have one in Hungary. I wish you more success in the future and can't wait for your next album.
Your biggest Hungarian fan: Gergő.
I cannot write this to sound more gay.
Dear Shawn,
I like your music very much. Your sound and lyrics are amazing too. You are my favourite singer. I will be so glad, if you would have a concert in Hungary. I hope you will be successful and release good songs in the future.
One of your hungarian fans, Gergő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!