1/10 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz gyors alatt. Egy nyelv megtanulása idöbe telik, ezen kivül ami még számít, hoyg mennyi idöt szánsz rá naponta. Ha elég intenzíven csinálod (napi 6-10 óra), akkor fél év alatt már igen jó szintre eljuthatsz.
Meg az is számít, hogy honann indulsz: ha nullától, akkor sokkal több idö, mintha vannak alapismereteid.
3/10 anonim válasza:
nem vicc
a világ legjobb trükkje: játsszd GTA (a legjobban a 4es részt)! én tettem és most tökéletesen beszélem...es spanyolul :)
4/10 anonim válasza:
Bocs, lehet, hogy velem van a baj, de én magyarul sem értem, amit írtál.
Tökéletesen beszélsz spanyolul a játékból? Vagy angolul és spanyolul? Mert a kérdező angolul akar megtanulni.
5/10 anonim válasza:
bocsanat, a jatekban sok jarokelö spanyolul is beszel, szid.
6/10 anonim válasza:
Leggyorsabban és leghatékonyabban úgy, ha szerzel egy angol nyelvű barátot / barátnőt. Ha ennyire sürgős, akkor megéri egy ilyen valakit puszilgatni pár hónapig!
7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nulláról indulok de itthon hogy tudnék angolt tanulni?
2015. okt. 27. 17:21
8/10 anonim válasza:
Már válaszoltam a kérdésedre a 2-es válaszomban. Olvasd el és írd be a keresőbe.
9/10 anonim válasza:
A duolingo.com oldalára menj, ott minden elözetes ismeret nélkül ingyen tudsz angolul tanulni,csak szorgalom kell hozzá. Egy év alatt igen jó eredményt érhetsz el
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. okt. 28. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!