Van itt esetleg olyan siket, aki segítene jelynelvet tanulni?
Figyelt kérdés
Tanultam az egyetemen egy félévet jelnyelvet (orvosi), és nagyon megtetszett nyelvként. Ha esetleg lenne itt olyan, aki a magyar jelnyelvben tudna segíteni, annak nagyon örülnék :)2015. júl. 26. 11:07
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nem vagyok siket, de közeli rokonom igen. Képzést nem tudok ígérni, de nekem is ezt az oldalt ajánlották :
Alap szavakat, szituációkat és egyebeket tökéletesen meglehet belőle tanulni, szó-szó én is rendesen tudok kommunikálni ha siketekkel találkozom. Ha nem találsz "tanárt" magadnak, ajánlom az oldal rendszeres látogatását:)
2/2 anonim válasza:
Siketet inkább a SINOSZ-ban keress!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!