Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Szerintetek meglehet tanulni...

Szerintetek meglehet tanulni németül neten keresztül, tanár nélkül?

Figyelt kérdés
Tudnátok nekem ilyen oldalakat irni?

2015. jún. 23. 14:05
 1/3 schocko ***** válasza:
Nem. Csak úgy tudsz megtanulni, ha itt élsz közöttük, különben csak pislognál, ha egy német társaságba kerülnél...
2015. jún. 23. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Valamilyen szintig minden nyelvet meg lehet tanulni tanár nélkül. Sőt olvasni, írni akár tökéletesen is meg lehet tanulni - a beszélgetéshez viszont mindenképp szükség van idegen nyelvű társaságra vagy tanárra.

Ha tudsz angolul, csinálhatod a némettanfolyamot a Duolingón, plusz ott van még például a német Rosetta Stone program (ehhez nem kell angolul tudni), sok helyről le lehet tölteni. De szerintem egyedül tanuláshoz nem fog ártani valami hagyományos tankönyvön is végigrágnod magad.

2015. jún. 24. 00:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Így igaz ahogy az első írja, a tanár jó, de nem sokat ér a német nyelvű tudásod is, ha olyan helyre kerülsz ahol leginkább dialektusban beszélnek, mint pl Ausztria, Svájc, vagy Bayern. Én voltam Tirolban, ott aztán kitörölhettem a Hochdeutsch-al a a seggem.
2015. jún. 24. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!