Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Le tudná valaki fordítani...

Le tudná valaki fordítani sűrgősen angolra?

Figyelt kérdés
..liceumba jarok,zene szakra. Eléggé tehetseges vagyok,tobb helyen enekeltem,gitaroztam már. Imadom a zenet. Sok elismerest,dijat kaptam már e téren. Eggyik kis koncerten egyutt enekelhettem Miley-val. Csodálatos elmeny volt. Azzal a kéréssel fordulok önökhöz,hogy támogassák a 2 hetes Londoni tanulmanyi utamat,mialatt tobb elismert zenesszel talalkozhatnak es dolgozhatnak egyutt

2015. jún. 7. 21:18
 1/1 anonim válasza:

high school goers, music department. I'm pretty talented, I have more space, gitaroztam already. I love the music. Many of recognition, has received awards in this field. Together with one small concert to sing with Miley. It was a wonderful experience. I have asked you to support the 2-week study my way to London, during which a number of recognized musicians meet and work with eat

szívesen!

2015. jún. 25. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!