Melyik nyelvet éri meg tanulni a lentiek közül?
Szeretem a török, perzsa, norvég és ukrán nyelvet, ezek közül szeretném az egyiket tanulni. Melyik érné meg legjobban? Angolul és németül beszélek, egy kicsit héberül is. Melyik lehetne a következő nyelv? Ne mondjatok olyat ami nincs a listában! És ha lehet, indokoljatok is kérlek!
Köszönöm
Értem, köszönöm! A török tetszett legjobban, de nekikezdek az ukránnak, mert az is nagyon tetszik. Utána az orosz könnyebb lenne? Vagy már egy középfokú ukránnal megérteném az oroszt?
Ui.: mi a helyzet a spanyol/olasz nyelvvel? Melyik érné meg jobban? Az a baj, hogy mindegyik nyelvet ugyanannyira akarom tanulni, az összeset :-D
Köszönöm a segítségeket!
Ezek közül az ukránt választanám, mert szláv nyelv s azok csoportjában elég jó az átfedés, ukrán tudással vmennyi lengyelt is érteni fogsz, illetve más szláv nyelveket is könnyebb tanulni ukrán ismerettel.
A spanyol és az olasz elég hasonló nyelv, az olaszok elég jól megértik a spanyolt, ugyanakkor spanyolul mégiscsak többen beszélnek a világban mint olaszul, szóval én előbbit választanám.
A török nyelvet.
Mivel a felsoroltak közül én is ezt beszélem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!