Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Move your body out of this...

Move your body out of this space! Kérem segítséget a fordításában. Ilyenkor el kell hagyni a teret, vagy csak kifelé kell menni belőle?

Figyelt kérdés

2015. máj. 12. 00:27
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Google fordító vagy mi? Mert még a magyar rész se igazán magyar. :D
2015. máj. 12. 01:16
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Mi a szövegkörnyezet? Ez egy rap szám, vagy egy tudományos cikkben volt?
2015. máj. 12. 02:16
 3/8 chtt ***** válasza:
0%
Szerintem ez simán a "Kifelé innen!" vagy szabadabb fordításban akár "Vonszold ki innen a s*gged! - De ahogy előttem írták: szövegkörnyezet?
2015. máj. 12. 07:06
 4/8 anonim ***** válasza:
25%

"Hordozza el magát"

- (ezt Erdély M szövegében van így, de ide is jó)

2015. máj. 12. 07:16
 5/8 anonim ***** válasza:
33%

Szuper fordítások :)

Felejtsétek el a google fordítót és ne akarjatok szó szerint fordítani.

"Húzz el innen."

2015. máj. 12. 09:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hétköznapi beszédben hallottam ráadásul. De látom mindenki azt írta válaszában, hogy el kell hagyni a teret. Tehát nem csak kifelé menni belőle? Hanem el is hagyni? (Mindegy mennyire illedelmesen fordítjuk: Kérem fáradjon ki, vagy húzz el, vagy told ki a seg§ed!)
2015. máj. 12. 11:18
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Őszintén szólva nem tudok róla, hogy ebben a formában ez a kifejezés egyáltalán létezik angol nyelvterületen..
2015. máj. 12. 12:11
 8/8 anonim ***** válasza:
google szerint nem létezik ez a kifejezés. én sem hallottam még soha. talán egy versben elmegy.
2015. máj. 13. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!